Atelier Noun

Take out

Het menu van Atelier Noun is gebaseerd op eenvoud, subtiliteit en eerlijkheid.

Voor Bert is het belangrijk om een zo puur mogelijke keuken na te streven waarin hij de kwaliteit van een product zeker aan bod laat komen en waarin groenten een belangrijke rol spelen.
Hij tracht te werken met producten waar een verhaal achter zit, waar een gepassioneerde kok maar al te graag mee aan de slag gaat en dit probeert te vertalen op het bord.

Ook voor onze Take out formule werken wij op dezelfde manier als in het restaurant en trachten wij jullie te voorzien van een gebalanceerd menu waar jullie als klanten zo weinig mogelijk werk moeten verrichten en vooral optimaal kunnen genieten!

Ook voor onze Take out formule werken wij op dezelfde manier als in het restaurant en trachten wij jullie te voorzien van een gebalanceerd menu waar jullie als klanten zo weinig mogelijk werk moeten verrichten en vooral optimaal kunnen genieten!

Om de 2 weken maken wij een nieuwe menu en deze loopt dan gedurende 2 weekends zodat iedereen de kans krijgt deze menu te proeven.

De afhaaluren zijn:
vrijdag en zaterdag tussen 17 en 18 u.
zondag tussen 11u en 12u.


Menu 4-5-6 december


Tartaar rund- selder- ziltige groenten

***

Buikspek- pompoen- duindoornbos(*)

***

Kabeljauw- BBQ ui- knolselder

***

Aziatische peer- gezouten citroen- mascarpone

***

Amuse, zuurdesembrood & huisgemaakte boter, zoetigheid inbegrepen in de menu

Menu 3- gangen: € 40

Menu 4- gangen(*): € 50

Wijnpakket, fles wit en rood (in handig draagbare verpakking): € 29 

Fles huischampagne: € 34,50


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x