Het menu van Atelier Noun is gebaseerd op eenvoud, subtiliteit en eerlijkheid.
Courgette, groene tomaat, yuzu kosho
'Akami' Bluefin tonijn*, shiso, garum
Noorse handgedoken coquille***, dille, kombu
Gerijpte zeebaars**, knolselder, cantharel
Duif op karkas gegaard, rode biet, umeoboshi
Passievrucht, papaya, huacatay
(*) 4 gangen
(**) 5 gangen
(***) 6 gangen
Menu 3 gangen €60 * Aangepaste wijnen €24 (enkel voor de lunch)
Menu 4 gangen €80 * Aangepaste wijnen €36
Menu 5 gangen €95 * Aangepaste wijnen €48
Menu 6 gangen €120 * Aangepaste wijnen €60
Kaas i.p.v. dessert €10
Assortiment kaas €16
*Op vrijdagavond serveren wij enkel het 6 gangen menu.
De aangepaste wijnen worden geschonken t.e.m. het hoofdgerecht, tevens zijn deze ook in bob formule te verkrijgen.
Wij bieden ook alcoholvrije alternatieven aan bij de gerechten.
Het menu verandert geleidelijk aan om de zes weken.
De prijzen gelden tot eind oktober 2024.
Heeft u allergieën, dieetwensen of bent u vegetarisch of zwanger?
Aarzel dan zeker niet om dit aan ons kenbaar te maken tijdens uw reservatie zodat wij voor u een aangepast menu kunnen bereiden. Voor wijzigingen in het menu wordt indien niet op voorhand doorgegeven of indien nodig een supplement aangerekend (+ € 10,00 per aangepast gerecht).
Informatie over de allergenen wordt gegeven door de chef aan tafel.