Het menu van Atelier Noun is gebaseerd op eenvoud, subtiliteit en eerlijkheid.
ROODBAARS, gefermenteerde tomaat, escabeche
LIJNGEVANGEN ZEERBAARS**, prei, sudachi
HANDGEDOKEN NOORSE COQUILLE***, miso, knolselder in zoutkorst
KOMBU*, biet, gerookte aubergine
DUIF OP HET KARKAS, sjalot, gepekelde walnoot, umeoboshi
DUINDOORNBES, pompoenpit, shoyu
(*) 5 gangen
(**) 6 gangen
Menu 3 gangen € 55 * Aangepaste wijnen € 20 (enkel voor de lunch)
Menu 4 gangen € 75 * Aangepaste wijnen € 30
Menu 5 gangen € 90 * Aangepaste wijnen € 40
Menu 6 gangen € 110 * Aangepaste wijnen € 50
** Supplement kaas € 16
*Op vrijdagavond serveren wij enkel het 6 gangen menu.
De aangepaste wijnen worden geschonken tot aan het hoofdgerecht, tevens zijn deze ook in bob formule te verkrijgen.
Heeft u allergieën, dieetwensen of bent u vegetarisch of zwanger?
Aarzel dan zeker niet om dit aan ons kenbaar te maken tijdens uw reservatie zodat wij voor u een aangepast menu kunnen bereiden. Voor wijzigingen in het menu wordt indien niet op voorhand doorgegeven of indien nodig een supplement aangerekend (+ € 10,00 per aangepast gerecht)
Informatie over de allergenen wordt gegeven door de chef aan tafel.