grijze kader

Het menu van Atelier Noun is gebaseerd op eenvoud, subtiliteit en eerlijkheid.

ROODBAARS, gefermenteerde tomaat, escabeche

LIJNGEVANGEN ZEERBAARS**, prei, sudachi

HANDGEDOKEN NOORSE COQUILLE***, miso, knolselder in zoutkorst

KOMBU*, biet, gerookte aubergine

DUIF OP HET KARKAS, sjalot, gepekelde walnoot, umeoboshi

DUINDOORNBES, pompoenpit, shoyu

(*) 5 gangen
(**) 6 gangen

Menu 3 gangen € 55 * Aangepaste wijnen € 20 (enkel voor de lunch)
Menu 4 gangen € 75 * Aangepaste wijnen € 30
Menu 5 gangen € 90 * Aangepaste wijnen € 40
Menu 6 gangen € 110 * Aangepaste wijnen € 50

** Supplement kaas € 16

*Op vrijdagavond serveren wij enkel het 6 gangen menu.

De aangepaste wijnen worden geschonken tot aan het hoofdgerecht, tevens zijn deze ook in bob formule te verkrijgen.

Heeft u allergieën, dieetwensen of bent u vegetarisch of zwanger?
Aarzel dan zeker niet om dit aan ons kenbaar te maken tijdens uw reservatie zodat wij voor u een aangepast menu kunnen bereiden. Voor wijzigingen in het menu wordt indien niet op voorhand doorgegeven of indien nodig een supplement aangerekend (+ € 10,00 per aangepast gerecht)

Informatie over de allergenen wordt gegeven door de chef aan tafel.