grijze kader

Het menu van Atelier Noun is gebaseerd op eenvoud, subtiliteit en eerlijkheid.

Groene asperge, yuzu kosho, lamsoor

Zalm*, gefermenteerde venkel, vlierbloesemkappers

Mechelse witte asperge***, Royal Belgian platinum kaviaar, Savagnin

Gerijpte zeebaars**, geroosterde dashi van kip, daslook

Lam uit de Pyreneeën, biet, kombu

Limoen, groene thee, yuzu

(*)     4 gangen
(**)   5 gangen
(***) 6 gangen

Menu 3 gangen   €60    * Aangepaste wijnen €24 (enkel voor de lunch)
Menu 4 gangen   €80    * Aangepaste wijnen €36
Menu 5 gangen   €95    * Aangepaste wijnen €48
Menu 6 gangen  €120    * Aangepaste wijnen €60

Kaas i.p.v. dessert €10
Assortiment kaas €16

*Op vrijdagavond serveren wij enkel het 6 gangen menu.

De aangepaste wijnen worden geschonken t.e.m. het hoofdgerecht, tevens zijn deze ook in bob formule te verkrijgen.
Wij bieden ook alcoholvrije alternatieven aan bij de gerechten.

Het menu verandert geleidelijk aan om de zes weken.
De prijzen gelden tot eind april 2024.

Heeft u allergieën, dieetwensen of bent u vegetarisch of zwanger?
Aarzel dan zeker niet om dit aan ons kenbaar te maken tijdens uw reservatie zodat wij voor u een aangepast menu kunnen bereiden. Voor wijzigingen in het menu wordt indien niet op voorhand doorgegeven of indien nodig een supplement aangerekend (+ € 10,00 per aangepast gerecht).

Informatie over de allergenen wordt gegeven door de chef aan tafel.