Atelier Noun

Menu

Het menu van Atelier Noun is gebaseerd op eenvoud, subtiliteit en eerlijkheid.

Voor Bert is het belangrijk om een zo puur mogelijke keuken na te streven waarin hij de kwaliteit van een product zeker aan bod laat komen en waarin groenten een belangrijke rol spelen.
Hij tracht te werken met producten waar een verhaal achter zit, waar een gepassioneerde kok maar al te graag mee aan de slag gaat en dit probeert te vertalen op het bord.

Menu 9 september- 24 oktober


Mosselen

mierikswortel- selder- zilt

***

(**) Kreeft

groene tomaat- verveine- courgette

***

(*) Roodbaars

artisjok- gezouten citroen

***

Jonge knolselder

gefermenteerde knolselder- umeboshi

***

Duif uit Anjou

̈́Roscoff' ui- champignon- amandel

***

Duindoornbes

chocolade-bloementhee

***


(*) 5 gangen

(**) 6 gangen


 Menu 4 gangen € 64    * Aangepaste wijnen  € 27 

 Menu 5 gangen € 79    * Aangepaste wijnen  € 33

 Menu 6 gangen € 98.   * Aangepaste wijnen  € 42

** Supplement kaas € 16

*Op vrijdag en zaterdagavond serveren wij enkel het 5 en 6 gangenmenu.

Op de middag serveren wij een lunchmenu:

 Lunch 3 gangen € 39   * Aangepaste wijnen € 18

 Lunch 4 gangen € 54   * Aangepaste wijnen € 27

 Lunch 5 gangen € 71   * Aangepaste wijnen € 33

** Supplement kaas € 16


De aangepaste wijnen worden geschonken tot aan het hoofdgerecht, tevens zijn deze ook in bob formule te verkrijgen.

Heeft u allergieën, dieetwensen of bent u vegetarisch?
Aarzel dan zeker niet om dit aan ons kenbaar te maken zodat wij voor u een aangepast menu kunnen bereiden.

Informatie over de allergenen wordt gegeven door de chef aan tafel.

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x