Atelier Noun

Menu

Het menu van Atelier Noun is gebaseerd op eenvoud, subtiliteit en eerlijkheid.

Voor Bert is het belangrijk om een zo puur mogelijke keuken na te streven waarin hij de kwaliteit van een product zeker aan bod laat komen en waarin groenten een belangrijke rol spelen.
Hij tracht te werken met producten waar een verhaal achter zit, waar een gepassioneerde kok maar al te graag mee aan de slag gaat en dit probeert te vertalen op het bord.

Menu maart

Handgepelde grijze garnalen

bloemkool- kapucijn

***

Groene asperge uit "Lauris"

faiselle van geit- daslook

***

Zeetong(*)

zilt- selder-japans bessenwier

***

Zwartpoot kip "label rouge"

Zandwortel uit Landes- abrikoos- kamille

***

Bloedappelsien (Naranjas del mediterraneo)

hibiscus- schapenyoghurt

* Menu 4 gangen €60

* Menu 5 gangen € 75

* Wijnarrangement  4 gangen € 25

* Wijnarrangement 5 gangen € 33

* Bob arrangement 4 gangen €15

* Bob arrangement 5 gangen € 20


Op de middag serveren wij een lunchmenu:

*Lunch 2- gangen € 33

* lunch 3- gangen € 38

* lunch 4- gangen € 54


Heeft u allergieën, dieetwensen of bent u vegetarisch?
Aarzel dan zeker niet om dit aan ons kenbaar te maken zodat wij voor u een aangepast menu kunnen bereiden.

Informatie over de allergenen wordt gegeven door de chef aan tafel.

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x