Menu

Menu

Het menu van telier Noun is gebaseerd op eenvoud, subtiliteit en eerlijkheid.

Voor Bert is het belangrijk om een zo puur mogelijke keuken na te streven waarin hij de kwaliteit van een product zeker aan bod laat komen en waarin groenten een belangrijke rol spelen.
Hij tracht te werken met producten waar een verhaal achter zit, waar een gepassioneerde kok maar al te graag mee aan de slag gaat en dit probeert te vertalen op het bord.

Menu december

Heilbot

 boerenkool- koolrabi

***

Sint- jakobsnootjes

schorseneer- amandel- gekarameliseerde room

***

Royal Belgian Caviar "platinum"

zilte aardappel- kippenhuid- gerookte beurre blanc

***

Fazant op karkas

gebakken ui- wintertruffel

***

Zilverspar

fukumoto appelsien- clementine- witte chocolade

* Menu 4 gangen €60

* Menu 5 gangen € 75

* Wijnarrangement  4 gangen € 25

* Wijnarrangement 5 gangen € 33

* Bob arrangement 4 gangen €15

* Bob arrangement 5 gangen € 20


Op de middag serveren wij een lunchmenu:

*Lunch 2- gangen € 33

* lunch 3- gangen € 38

* lunch 4- gangen € 54


Heeft u allergieën, dieetwensen of bent u vegetarisch?
Aarzel dan zeker niet om dit aan ons kenbaar te maken zodat wij voor u een aangepast menu kunnen bereiden.

Informatie over de allergenen wordt gegeven door de chef aan tafel.

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x