Het menu van Atelier Noun is gebaseerd op eenvoud, subtiliteit en eerlijkheid.


Makreel

ponzu- radijs

***

Zalmforel

Roscoff ui- kamille

***

(*) Gerijpte zeebaars

kombucha dragon- gefermenteerde venkel

***

(**) Platinum kaviaar 'royal belgian caviar'

bloemkool- vin jaune

***

Babarie eend ' ‘Prince de Dombes’ label Rouge

gefermenteerde honing- abrikoos

***

Blauwe bes

citroentijm- yoghurt


(*) 5 gangen

(**) 6 gangen

 Menu 4 gangen € 69    * Aangepaste wijnen  € 27

 Menu 5 gangen € 84    * Aangepaste wijnen  € 33

 Menu 6 gangen € 104    * Aangepaste wijnen € 42

** Supplement kaas € 16

*Op vrijdagavond serveren wij enkel het 5 of 6 gangenmenu.

Op de middag serveren wij een lunchmenu:

 Lunch 3 gangen € 43   * Aangepaste wijnen € 18

 Lunch 4 gangen € 59   * Aangepaste wijnen € 27

 Lunch 5 gangen € 76   * Aangepaste wijnen € 33

** Supplement kaas € 16


De aangepaste wijnen worden geschonken tot aan het hoofdgerecht, tevens zijn deze ook in bob formule te verkrijgen.

Heeft u allergieën, dieetwensen of bent u vegetarisch?
Aarzel dan zeker niet om dit aan ons kenbaar te maken zodat wij voor u een aangepast menu kunnen bereiden.

Informatie over de allergenen wordt gegeven door de chef aan tafel.

 

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x