Het menu van Atelier Noun is gebaseerd op eenvoud, subtiliteit en eerlijkheid.
Zeebaars 'kombujime'
avocado- gefermenteerde selder- japanse munt
***
(*) Mechelse asperge
chawanmushi- hazelnoot- 'platinum' kaviaar
***
(**) Langoustine
zeesla- barba di frate
***
Gepekelde lende
rode biet- ponzu- gerookte aubergine
***
Poulet de Gers
shii take- daslook- geroosterde sjalot
***
Rabarber
rode shiso- karnemelk
(*) 5 gangen
(**) 6 gangen
Menu 4 gangen € 64 * Aangepaste wijnen € 27
Menu 5 gangen € 79 * Aangepaste wijnen € 33
Menu 6 gangen € 98 * Aangepaste wijnen € 42
** Supplement kaas € 16
*Op vrijdagavond serveren wij enkel het 5 of 6 gangenmenu.
Op de middag serveren wij een lunchmenu:
Lunch 3 gangen € 39 * Aangepaste wijnen € 18
Lunch 4 gangen € 54 * Aangepaste wijnen € 27
Lunch 5 gangen € 71 * Aangepaste wijnen € 33
** Supplement kaas € 16
De aangepaste wijnen worden geschonken tot aan het hoofdgerecht, tevens zijn deze ook in bob formule te verkrijgen.
Heeft u allergieën, dieetwensen of bent u vegetarisch?
Aarzel dan zeker niet om dit aan ons kenbaar te maken zodat wij voor u een aangepast menu kunnen bereiden.
Informatie over de allergenen wordt gegeven door de chef aan tafel.